Fanboy Híradó

The Americans 6x10 - START

2020. május 30. - Fega

2 évvel ezelőtt ért véget a kedvenc sorozatom, a The Americans. Az alábbi nézőnaplóban megpróbáltam összefoglalni az utolsó rész és a sorozat legnagyobb tanulságait és a legfontosabb témáit és azt, hogy miért nem volt párja a 2010-es években.

Tovább

The Americans 6x08 - The Summit

Mindjárt itt a sorozat vége, úgyhogy érthető, ha a nézők non-stop akcióra számítanak. A hatodik évad nyolcadik része, viszont arról marad emlékezetes, hogy csak várjuk, hogy történjen valami brutális. De ez végül elmarad, az epizód mégis élvezetes. Hogy lehet ez? Spoilerekkel folytatjuk.

Tovább

The Americans 6x07 - Harvest

A fináléhoz közeledve a The Americans egyszerre halad megdöbbentő gyorsasággal és már idegesítő lassúsággal. A hatodik évad hetedik részének eseményei más sorozatokban már sokkal hamarabb megtörténtek volna. Hogyan lehet ezt az egyensúlyt ilyen sokáig fenntartani? A Harvest-ről szóló spoileres…

Tovább

Better Call Saul 5x04 - Namaste

A Better Call Saul tele van szorgalmas emberekkel, de mindig meghozza a gyümölcsét a kemény munka? Az ötödik évad negyedik részében Kim, Hank és még csóri Lyle is mindent megtesz, de a jutalmuk igencsak kérdéses. Szerencse, hogy a sorozat készítői tudják, hogyan kell izgalmassá tenni a gürcölést.

Tovább